weia-haar-weblog.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Anneke
reactie op: verhaal Ubud

Wat een belevenissen, wat een indrukken. En prachtige foto's die enthousiaste, leuk geschreven verhalen begeleiden. Weia, hopelijk knap je gauw helemaal op, zodat je nog optimaal van de resterende dagen van jullie vakantie kunt genieten. Tot gauw bij Aldo.

Arend en Ina
reactie op: verhaal Ubud

Vakantie is ook genieten, uitrusten en even bijtanken. Lekker luieren in het hotel, even zwemmen of lezen en dat alles bij tropische temperaturen.
We wensen jullie allen een goede thuisreis en verwelkomen jullie graag weer in de moesson in Feanwâlden.
Lieve groet!

Andries
reactie op: foto

Cultureel hoogstandje. Mooi hoor.

Andries
reactie op: foto

Weer op de been???

Andries
reactie op: foto

Wat een geduld om deze foto te maken?.

Andries
reactie op: verhaal Ziek

Ziek zijn is niet wat je wil als je met zo'n mooie reis bezig bent.
Heb inmiddels gelezen dat je wat opknap Weia. Hou vol want er is nog zoveel moois te zien.
Beterschap.

Lisa

Hoi Arend en Ina, het is inderdaad zo dat ik een van de jongste reizigers ben, tezamen met nog een 20 en 27 jarige, daarna zijn ze allemaal 40+

Toch is het af en toe best intens deze reis, in vergelijking met vorige rondreizen die we gemaakt hebben. Tegelijkertijd heb je helemaal gelijk, we doen veel en veelal prachtige ervaringen op, die we in elk geval nooit meer zullen vergeten.

Hopelijk wordt het snel weer beter weer in Nederland, het liefst voordat we weer terugkomen!

Co ;)

Hallo daar, wat een avontuur. Fijn dat Weia weer wat opknapt. Het programma lijkt mij inderdaad wel intensief, ook met betrekking tot de temperatuur. De indrukwekkende foto's laten zien dat het inderdaad de moeite waard is. Wat een kleurenpracht ten aanzien van voedsel en de natuur. De lokale markt lijkt mij het walhalla voor jou Lisa en Henk. Workshop met een kok zou voor jullie (ook voor ons, haha, we zien papa's kookkunsten graag tegemoet) het summum zijn. Wens jullie een prachtige voortzetting van jullie indrukwekkende reis. Jullie zijn bofkonten ; )

Theunie
reactie op: verhaal Ziek

Hallo Henk,Weia en Lisa.
Wat een prachtig land zeg...ik geniet van jullie levendige verhalen en prachtige foto's.
Wat jammer dat je ziek bent geworden Weia....hoop dat je je snel wat beter mag voelen,en weer kunt meegenieten van jullie vakantie.
Nog een fijne vakantie verder toegewenst!
Groetjes van Theunie

Arend en Ina

Dag Lisa, bedankt voor je mooie uitvoerige verslag. Soms een vrij druk en vermoeiend programma, dan weer een ietwat rustiger dagje. Wel mooie indrukken. Jij bent denk ik wel de jongste in het gezelschap en kunt alles wel volhouden. De oudjes hebben het moeilijker en van Weia begrijp ik het.
Bij jullie nu regenseizoen, maar hier regent het ook al vanaf de vroege morgen (of nacht) tot de avond. Groetjes en nog maar even genieten.

Arend en Ina
reactie op: verhaal Ziek

Beste Weia, dit is niet zo leuk en dit wil je zeker niet in je vakantie. We hopen dat de medicijnen goed werken en dat je nog iets van de reis kunt genieten. Sterkte, ook voor Henk en Lisa.

Geertje

Dag lieve buren,
Wat hebben jullie straks veel te vertellen en kan Weia weer een prachtig fotoboek maken. Wij genieten nu al mee en straks met de verhalen erbij vast nog meer.
Nog een aantal fijne dagen en hartelijke groet Jan en Geertje

Arend en Ina

Aan je verslag te lezen was dit niet een echte rustige vakantiedag.
Wel een heel bijzondere dag die je niet snel zult vergeten. Wel een zeer touristische dag. Jammer dat Weia niet alles mee kon doen. Mooi dar wij het ook allemaal een beetje mee kunnen beleven.
Geniet nog maar een paar dagen!

Lia

Na het lezen van jullie verhalen mogen jullie na deze vakantie nog wel een week vakantie nemen,
Het is maar goed dat je met pensioen bent Henk dus strak lekker bijkomen, maar voor Lisa is het wel anders denk ik , gelijk weer aan het werk. Maar alle gekheid op een stokje hele mooie foto's , een geweldige ervaring deze reis. Geniet er nog van.

Henk

Hoi Andries, was ook mooi,maar stevig programma, veel reizen ,weinig rust. Weia niet fit, kon helaas niet naar de vulkaan.

Andries
reactie op: foto

Henk, Weia en Lisa wat een mooie fotoserie.

Andries
reactie op: foto

Hier doe je het dan voor. Maar je wordt er wel blij van.

Andries

Zo dat is nog eens de dag meenemen. Maar wat een enerverende tocht naar de top van de vulkaan. Dit vader-dochter avontuur vergeet je nooit meer. En ook deze bijzonder uitstap levert weer prachtige foto's op.
Dank voor het verhaal en de foto's.

Weia Udding

We hadden vandaag geen goed internet in dit hotel, wel met de telefoon maar niet met de laptop zodat we ook geen foto s kunnen uploaden, dus hopen dat het bij het volgend hotel wel lukt

Arend en Ina

We wachten met spanning op het verslag van Henk en Lisa met de foto’s!

Geertje
reactie op: verhaal Bandung

Wat is het allemaal kleurrijk daar. Geniet ervan. Ook al zo'n pop gekocht ;]

Titia
reactie op: foto

Wer prachtige foto’s en reisverhalen ??

Andries
reactie op: foto

Vakwerk

Andries

Haha, die vroegere buurman is mooi de klos?
Maar wat weer een mooie dag en wat weer prachtige foto's.
Henk kon vroeger op de fitness al geen maat houden dus dat hij niet meegaat naar een dansvoorstelling kan ik me wel voorstellen.
Weia dank voor het verhaal.

Arend en Ina

Een wat rustiger dag, maar wel mooi met het batikbedrijfje. Kleinschalig maar erg kleurrijk. Wat een luxe daarentegen bij het waterpaleis met gescheiden zwembaden.
Als de laatste 2 foto’s van jullie avondeten zijn komen jullie niets te kort, het ziet er verrukkelijk uit.
Groetjes!

Andries

Ik sluit mij aan bij de Ina’s, mooi verhaal mooi land. Trouwens vroeger had je de Maya’s en de Inca’s nu hebben we de Ina’s.
Prachtig al die oudheid. Oud tante Lien zong vroeger al over “tempo Doeloe”

Kleine Ina

Alweer zo'n mooi verhaal en prachtige foto's! Toch ook wel benieuwd naar de handgemaakte zilveren sieraden. Geniet van deze bijzondere reis. Ik geniet met jullie mee!

Arend en Ina

Wat weer een prachtig verslag Henk met mooie foto’s. Onze indruk: erg mooi en inspannend door de luchtvochtigheid. Is het een grote groep? Straks thuis na alle nasi maar een lekkere stamppot! Nog fijne dagen.

Ina G.
reactie op: foto

Heerlijk om zo vanuit mijn luie stoel met jullie mee te reizen en genieten van mooie verhalen en prachtige foto's. Gelukkig hoef ik niet zo vroeg op om al het moois te bekijken? Heel mooie reis verder, ik kijk uit naar de rest.

Andries
reactie op: foto

Nasivelden

Andries
reactie op: foto

?

Andries
reactie op: foto

@ Henk,

Wat voor spoorbreedte hebben ze daar???

Andries

Wat een gezeur Lisa over vroeg op.
Vroeger, vroeger toen moesten we pas vroeg op ?
Oké 4.30uur is vroeg maar als je het tijdsverschil er weer af haalt valt het weer mee.
Maar alle gekheid op een stokje, een mooi verslag Lisa en wat een prachtig land. Heerlijke temperatuur daar en lekker in de korte broek. En het eten is natuurlijk verrukkelijk, heerlijke Nasi Goreng en saté daar staan ze bekend om. De kleuren en geuren komen je tegemoet. Geniet van dit prachtige land en hou ons op de hoogte. En vooral geen stress.

Arend en Ina

Mooi verslag Lisa! Als je zo vroeg op pad moet staat er waarschijnlijk een lange dag met veel moois te wachten, en spannende dingen,(koffers). Zo maak je nog eens wat mee! Al met al denken we dat jullie een prachtige reis hebben, die wel vermoeiend is, maar dan kunnen jullie thuis dan weer van bijkomen.
Ook weer mooie foto’s van een gelukkig groen land. Fijne dagen samen!

Arend en Ina
reactie op: verhaal Bandung

Met de vele Nederlandse opschriften zou je je soms in Nederland wanen. Prachtig om een stukje koloniale geschiedenis te beleven. Mooie foto’s weer. Is het nog drukkend warm?

Liesbeth
reactie op: verhaal Bandung

Mooi wat jullie weer hebben meegemaakt en fijn dat we mogen meegenieten.

Corrie
reactie op: verhaal Bandung

Wat weer een belevenis! Heel veel plezier daar, heel erg leuk om dit mee te beleven. Groetjes?

Andries

Wat een slopend begin van de reis maar er komt nog veel moois dus gaan met die ….
Mooi geschreven.

Andries
reactie op: foto

Niet te lang op deze plek blijven, snel weer door. ?

Andries
reactie op: verhaal Bandung

Jullie gaan weer prachtige dingen zien. Geniet ervan. Mooie foto’s. Nederlanders en Indonesië, een heel verhaal.

Arend en Ina

Een enigszins vermoeiend en spannend begin van een hopelijk boeiende reis. Als je vermoeid bent lukt slapen met een lampje aan vast wel. En dan ‘s morgens vroeg ontbijten met nasi goreng! doe mij maar havermoutpap. Zo’n markt lijkt mij geweldig met veel onbekende producten en een overvloed van kleuren en geuren,
Geniet er maar van, veel plezier!

Corrie

Wat een mooie sfeerimpressie in woord en beeld van jullie reis in Ierland.

Weia

Klopt, het is wederom genieten van het mooie weer en Arend en Ina jullie hebben zeker gelijk dat we te weinig tijd hadden voor Dublin

Liesbeth

Inderdaad een mooie vakantie. Het weer heeft inderaad mee gewerkt. Nu ook weer genieten van het mooie weer.

Arend en Ina

Dublin is een prachtige stad, die eigenlijk een meerdaags bezoek vereist. Jullie hebben weer genoten en kunnen nu thuis uitrusten.

Weia

Dat kunnen we zeker !!!

Ina

Jullie kunnen idd terug kijken op een heel mooie reis met daarbij prachtig weer wat het alleen maar leuker maakt.
Nu weer genieten van eigen huis en tuin met ook hier heerlijk weer!??

Liesbeth

Weer een leuk verhaal. Ierland is de moeite waard om naar toe te gaan begrijp ik. Daarnaast fijn dat jullie zulk mooi weer hebben gehad. Goede terugreis.

Weia

Dankjewel Arend en Ina, morgen nog even Dublin in en dan alweer richting vliegveld, wat ging de vakantie snel maar ontzettend genoten

Arend en Ina

Na voor het slapen gaan nog even het verslag van Lisa gelezen te hebben kunnen we concluderen dat jullie een fijne en bijna onbewolkte vakantie genoten hebben.
Mooie foto van de oude stadsmuur.
Misschien lukt het nog iets leuks te scoren tijdens het shoppen.
Een goede reis terug!

Weia

Jazeker hebben we het turfsteken nog gezien en heel veel turven lagen op het land

Arend en Ina

Weer een prachtige zonovergoten dag! Hebben jullie het turfsteken nog gezien?
Een goede reis terug.

Weia

Klopt helemaal dat we genieten Ina en dat we zo boffen met het weer

Ina

Mooie reis hoor die jullie maken, prachtig land zie ik op de foto’s!
En wat boffen jullie geweldig met dat heerlijke weer!!
Ja als het leuk is vliegt helaas de tijd te snel voorbij.
Geniet nog maar flink deze laatste dagen, en daarna goede reis naar ook een heel zonnig Friesland.???

Andries

Indrukwekkend.
Die Ieren doen ook alles om jullie te plezieren. Zelfs de temperatuur is aangenaam.
Prachtige foto’s en mooi verhaal.
Korte broek klaar liggen voor morgen.
Geniet, schrijf en fotografeer zo door.

Weia

Hallo buren, het eten bevalt ons gemiddeld genomen prima en de mensen zijn hier ontzettend vriendelijk

Arend en Ina

Dat is wat Ierland zo aantrekkelijk maakt: de Burren en de cliffs of Moher! Wat een mooi landschap de Burren met die prachtige plantengroei tussen de spleten!
Wel jammer dat jullie niet over het schiereiland Dingle zijn gereden met zijn prachtige kustweg.
Hoe bevalt jullie het eten in Ierland? We hopen voor jullie dat het zulk mooi weer blijft. Bij ons is het ook prima hoor!

Weia
reactie op: foto

Dat was het zeker!!

Liesbeth
reactie op: foto

Indrukwekkend!

Weia Udding

Twee in een.

Andries,
Gisteren had ik al even een reactie geschreven, maar kennelijk door de atmosferische omstandigheden, kon die geen contact maken met de cloud. Enfin, was ook niet zo'n spannend verhaal, maar nu is het anders. Ierland is inderdaad een mooi land, maar een beetje goed weer helpt wel. Het is puffen in de hitte, althans voor de gemiddelde Ier. Gisteren was het op het nieuws, dat van dat bijzondere weer. Er werd aanbevolen om je goed in te smeren tegen de zonnestraling. Dat snapte ik wel in een land van vrouwen met rood haar en een lelieblanke huid. Het is hier bijzonder weer. Ook Anton vond het bijzonder. Hij had, ondanks zijn meer dan 50 jarige ervaring in de reiswereld, dit nog niet meegemaakt. Morgen meer nieuws. We gaan varen. gr. Henk.

Weia

Andries het verhaal is nog niet klaar, moet er nog foto's toevoegen, je bent te snel.....

Andries

Hey daar,
Die Anton houdt jullie wel bezig en in beweging. Dacht dat Ierland alleen maar ruw, guur, wind en rotsen was. Maar krijg nu toch een ander beeld van dit mooie land. De Ierse muziek is natuurlijk bekend.
Aan de drie tekstschrijvers: Blijf schrijven en fotograferen.
Nog fijne reis.

Arend en Ina

Weer een hele mooie belevenis deze rit door de ring van Kerry. Steeds mooie uitzichten over het altijd groene heuvelland.
Een leuke foto van jullie drieën

Weia
reactie op: foto

Jullie ook veel plezier op Ameland

Sjoerdje een Ria
reactie op: foto

Hoi daar de foto's spreken voor zich. Ierland is een prachtig land. Ik heb er jaren geleden ook rond gereisd.
Wij staan nu op de boot richting Ameland. We wensen jullie nog een hele mooie vakantie daar in Ierland.
Groetjes Ria en Sjoerdje

Arenden Ina
reactie op: foto

Moeder en dochter aan de ontbijttafel? Ziet er gezellig uit. Fijn genieten!

Arend en Ina
reactie op: foto

Mediteren bij het kerkje en prachtige tuinen bewonderen. Dat is echt genieten en ook nog fantastisch weer!

Liesbeth
reactie op: foto

Mooie foto's. Ziet er goed uit en jullie hebben heerlijk weer. Gelukkig.
Mooi om jullie weer te volgen.

Andries

Op reis, eindelijk. Fijn om mee te reizen en Ierland via jullie te ontdekken.
Mooie momentopname met Lisa bij Lisa Love.
Geniet en bestook ons met verhaal en foto

Weia

Komende dagen blijft het goed weer, dus....

Ina

Het begin van jullie trip ziet er al veelbelovend uit! Hoop dat het vervolg net zo mooi wordt! Geniet!!

Henk

Arend, dank voor je reactie, Ierland is op het eerste oog een mooi land met veel natuur en cultuur, maar de bevolking spreekt een voor ons Nederlanders onbegrijpelijke taal. Het lijkt alsof ze steeds toverspreuken prevelen. Met
het bier komt het goed.

Arend

Wat fijn dat jullie het zo goed treffen met het weer.
Wat een leuk schilderachtig haventje!
Morgen genieten in Cork, een prachtige stad. Ik heb jarenlang gecorrespondeerd met een meisje uit Cork.
Wel even genieten van een heerlijk biertje?

Andries

Met tekst en beeld meegereisd. Bedankt.

Arend

wat een prachtige weg door het dal!!

Corrie

Jullie kunnen weer een mooie reis aan jullie archief toevoegen?. Leuke vermakelijke verhalen en prachtige foto’s. Ben benieuwd naar de rest!

Hylke en Gé

Alweer op de terugweg begrijp ik. Bedankt dat we een stukje met jullie mochten meereizen. t.z.t zien we graag het fotoboek, Weia.

Thea Mulder

Ik had daar ook die tanden gezien voor een kunstgebit, maar de rest vh verhaal niet gehoord. Het is toch wat he? Wat een ideeën hielden ze er vroeger op na. Brrrrr

Arend
reactie op: foto

GB houdt zijn tradities in ere. Hebben jullie ook een rit hiermee gemaakt?

Andries
reactie op: foto

Is UFO.
Zo duidelijk als maar kan.
Deze foto levert vast veel geld op?

Andries
reactie op: foto

Deze is wel heel bijzonder.

Andries
reactie op: foto

Lijkt wel wat op Noorwegen.

Arend

De woning van de tandarts en de informatie die volgde moet Weia wel hebben aangesproken.
Een compliment voor de humorvolle beschrijving van de reis.

Andries

Henk er maar één koffie die smaakt en die wordt niet op Engelse grond gebrand.
Je verslag is weer zeer compleet en vermakelijk.
Zoals je wellicht weet is Groot-Brittannië momenteel de weg kwijt. May is exit en de Britten zien het niet meer zitten.
Mijn advies: Koffers pakken en op naar de Wâlden

Andries

Hoe vergaat het Weia op deze reis?

Henk

Nog even over de UFO, of is het het UFO? Voordat de foto's kunnen worden vrijgegeven zal eerst nog overleg plaatsvinden met het Ministerie van Buitenaardse Zaken. Er zal bekeken moeten worden of sprake is van een militair geheim, zoals een Stealth vliegtuig die even zijn camouflage kwijt was, waardoor het toestel door de camera kon worden waargenomen. Afwachten maar. Ik ben overigens wel zuinig op de opnamen. Kopieen liggen in een niet nader te noemen kluis bij een niet nader te noemen Railwaystation in een niet nader te noemen land die op korte termijn buiten een niet nader te noemen gemeenschap valt, al het aan een niet nader te noemen nieuwe prime minister ligt.

Henk

Goedemiddag Arend, wat we van het land vinden is nog niet in een paar woorden de vatten, het is een mix van indrukken die we opdoen gedurende de tour. Maar om een paar punten te noemen: Britten hebben keurig verzorgde woningen en over het algemeen prachtige tuinen. Het is een heel georganiseerd land. Alles ligt er keurig bij. Vooral het gras is bijzonder goed verzorgd. Kort en goed onderhouden. Dat geldt voor het hele land. Wat vooral opvalt is dat boeren in hun landerijen bomen gewoon laten staan. Dat zorgt voor een prachtig gevarieerd landschap. The lake district is de tuin van Engeland, veel mooier dan dat we ooit hadden gedacht. We hebben natuurlijk prachtig weer en dat maakt alles mooi. De huizen zijn, hoe zal ik het zeggen, karaktervol, en authentiek. Wat aan de oudere woningen opvalt is dat de plumbing aan de buitenkant van het pand is aangebracht. Bijzonder. Je kan aan de buitenkant zien waar de wasbak in de slaapkamer is. Het landschap doet niet onder voor het Duits middelgebergte, maar is liefelijker en meer parkachtig. Alleen het eten, daar hebben die Engelsen geen verstand van. Het smaakvolle van de tuinen mist totaal bij de warme prak. aardappels en groenten, het mist alle verfijning. Potatoes in jacket klinkt mooi, maar het zijn ongeschilde gekookte aardappels die je met schil en al eet. De Britten zelf zijn Enigszinds gereserveerd, maar toch bijzonder aardig.

Arend

Kan er nog niet zo goed achter komen hoe jullie het land vinden. Krijg wel een indruk van de kamers en het eten. Hier alles goed, planten doen het prima.

Hylke en Gé

jammer dat het met de foto's niet lukt. Misschien bokeh op je foto? Raar verhaal Henk??? Ben benieuwd naar de foto. Blijf vooral proberen. Groetjes van ons.

Andries

Haha, UFO’s.
En dan straks zeker een niet up te loaden foto van het monster van Loch Ness.
Maar omdat jullie verhalen altijd op waarheid gebaseerd zijn begin ik toch te twijfelen.
Mysterieus blijft het.
Nog veel plezier.
Blijf vooral fotograferen ?

Arend
reactie op: foto

Prachtige architektuur.

Andries

Beste H&W,
Ik lees jullie verhalen met plezier, maar het is lastig concentreren als Monigue van der Ven zo rechts in het beeld blijft bewegen. Jullie verhaal krijgt dan niet de volledige aandacht terwijl het zo mooi geschreven is. Om Monique nu af te plakken gaat mij ook weer wat te ver, ik zal het er dus mee moeten doen.
Veel plezier en geniet van het prachtige landschap.
Hou ons op de hoogte.

Arend

Lusa heeft vandaag jullie weblog op de i-pad gezet. We volgen jullie en wensen jullie een fijne vakantie met droog weer!

Andries

Mijn advies betreffende het slapen: opschalen naar kingsize bedden. Geen genoegen meer met kleiner.
Mijn advies betreffende het eten:
Ze hebben daar toch wel een MC Donalds.
Verder veel fun en keep us op de hoogte???

Weia Udding

Wij zijn naar het noorden van Engeland en het zuiden van Schotland

Sjoerdje de Graaf

Een hele fijne vakantie toegewenst, ben benieuwd naar de foto's en verhalen!

Hylke en Gé

Ben even vergeten wat jullie reisdoel is. Schotland? Geniet van de reis.

Liesbeth

Heel veel plezier met jullie nieuwe reis en mooi dat we alles weer kunnen volgen.

wei

Dankjewel, jullie zitten kennelijk in de provincie Zeeland, ook veel plezier toegewenst!

Corrie & Klaas

Vanuit prachtig Zeeland ?, prachtig vakantie eiland, wensen we jullie een mooie reis toe . Het begin was in ieder geval goed?